Košice získali Hrušku, Hovorku a Šmacha

NETKY.SK • 1 Jún 2016, 15:19 • 2 min
Košice získali Hrušku, Hovorku a Šmacha

KOŠICE - Pred novou sezónou 2015/2016 získal tipsportligový hokejový klub HC Košice do svojho kádra obrancu Ondřeja Šmacha či útočníkov Radima Hrušku a Mareka Hovorku. Ako referuje oficiálny web oceliarov, v mužstve zostávajú aj dvaja odchovanci - brankár Dominik Riečický a útočník Tomáš Hričina.

slovakia

left justify in out

Tridsaťjedenročný center Radim Hruška strávil väčšinu seniorskej kariéry v českých kluboch, naposledy hral za Mladú Boleslav. Rodák zo Vsetína v úvode ročníka 2006/2007 pôsobil v Skalici.

 

Jeho rovesník Marek Hovorka prichádza do Košíc takisto z najvyššej českej súťaže, v ktorej hral rodák z Dubnice nad Váhom naposledy za Vítkovice. Na Slovensku v úvode sezóny 2008/2009 v Martine.

 

Český zadák Ondřej Šmach sa k oceliarom presúva v rámaci domácej Tipsport ligy, ostatnú sezónu strávil vo vicemajstrovskej Banskej Bystrici.



 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona