Košice zatiaľ iba s dočasným trénerským riešením, nového kouča vyberú z viacerých kandidátov

NETKY.SK • 3 Január 2018, 14:17 • 2 min
Košice zatiaľ iba s dočasným trénerským riešením, nového kouča vyberú z viacerých kandidátov

KOŠICE - Trénerská dvojica Marcel Šimurda - Peter Bartoš, ktorá povedie hokejový tím HC Košice, je dočasné riešenie, vedenie klubu ju chce doplniť trénerom, ktorého bude vyberať zo 6-7 kandidátov.

slovakia

left justify in out

"V utorok na mimoriadnej správnej rade sme sa rozhodli, že ukončíme trénerskú spoluprácu s dvojicou Milan Jančuška, Jerguš Bača. Hlavným dôvodom sú neuspokojivé výkony a prejav nášho mužstva, ako aj jeho postavenie v tabuľke. Tie jednoznačne nezodpovedajú ambíciám klubu ani schopnostiam hráčov. Novú trénerskú dvojicu, ktorá povedie tím, tvoria Marcel Šimurda ako hlavný tréner a Peter Bartoš v úlohe asistenta. Musím zdôrazniť, že je to dočasné riešenie. Vedenie aktívne pracuje na tom, aby sme túto dvojicu doplnili ďalším trénerom, a to v čo najbližšom čase," povedal prezident klubu Július Lang. na stredajšej mimoriadnej tlačovej konferencii účastníka Tipsport ligy.

Podľa manažmentu klubu ešte nie sú rozbehnuté rokovania s kandidátom na nového trénera, zatiaľ urobili medzikrok, keď siahli do interných zdrojov. Mená už majú na stole - je ich 6-7. Úlohou nového kouča bude čo najviac "vytiahnuť" maxiumum z kádra. V klube uvažujú aj o možných posilách a zmeny v kádri nevylučujú.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies