Košice vo finále bez Češíka, Černák a Rachůnek otázni

NETKY.SK • 30 Marec 2015, 13:38 • 2 min
Košice vo finále bez Češíka, Černák a Rachůnek otázni

KOŠICE - Obhajcom majstrovského titulu hokejistom HC Košice vo finále proti Banskej Bystrici s určitosťou nepomôže útočník Matej Češík. Dôvodom je zranenie (prasknutá lebka a pomliaždený mozog, pozn.), ktoré utrpel vo štvrťfinále play-off proti Piešťanom.

slovakia

left justify in out

"Môj štart je už pre túto sezónu bohužiaľ absolútne vylúčený. Mrzí ma to, pretože séria proti Banskej Bystrici bola pre mňa najkrajším možným vyvrcholením sezóny. Verím, že to chalani zvládnu a v prípade úspechu nájdem aspoň silu na zodvihnutie pohára," cituje portál hokej.sk dvadsaťšesťročného centra Češíka, rodáka práve z Banskej Bystrice.

 

Okrem Češíka figurujú na listine zranených hráčov "oceliarov" aj iný útočník Ivan Rachůnek a obranca Erik Černák. "Predovšetkým v prípade Ivana Rachůnka by to mohlo dopadnúť dobre, uvidíme, ako sa bude ukazovať počas tohtotýždňových tréningov," povedal v pondelok ráno hlavný tréner Košíc Peter Oremus. "V tejto chvíli som sám v stave neistoty. Čakám na odobrujúci verdikt lekárov," prezradil pre hokej.sk I. Rachůnek.

 

Mladý bek Košičanov Erik Černák mal problémy v oblasti členka. "V noci po prvom zápase proti Popradu som sa zobudil na silné bolesti členka. Pridala sa teplota a pár dní som strávil nemocničnými vyšetreniami. Tie odhalili vnútorný zápal, ktorý sa prejavil práve v členku. Momentálne už opuch ustúpil a nie je to bolestivé, zápal sa však môže prejaviť inde. Zatiaľ som teda ešte netrénoval a môj prípadný štart je otázny," prezradil pre hokej.sk 17-ročný obranca.

 

Finálovú sériu Košíc proti Banskej Bystrici odštartujú dve stretnutia v Steel Aréne v stredu 1. apríla (17.00 h) a o deň neskôr (19.30 h).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies