KOŠICE: Tínedžeri dobili a okradli dôchodcu v jeho dome

NETKY.SK • 17 Júl 2015, 09:56 • 2 min
KOŠICE: Tínedžeri dobili a okradli dôchodcu v jeho dome

KOŠICE - Dôchodcu napadli, dobili a okradli v jeho vlastnom dome, útočníkov v priebehu 24 hodín policajti vypátrali.

slovakia

left justify in out

Z lúpeže a porušovania domovej slobody obvinili troch Jasovčanov. Ako agentúru SITA informoval košický policajný hovorca Alexander Szabó, devätnásťročný León, 16-ročný Patrik a iba 14-ročný Erik ešte v stredu v noci okolo 01:30 vošli do dvora na Potočnej ulici v obci Jasov. Sedemdesiatštyriročný majiteľ domu sa zobudil a odomkol dvere, vtedy na neho jeden z obvinených zaútočil. Drevenou palicou ho udrel do hlavy a zrazil ho k zemi. Potom ho začali mlátiť všetci traja. Bili ho palicami a rukami po celom tele. Zo spálne zobrali 120 eur, rádiobudík a televízor.

 

Prepadnutý muž sa bude liečiť asi týždeň, krádežou mu spôsobili škodu za viac ako 440 eur. Dvaja obvinení skončili v policajnej cele aj s návrhom na vzatie do väzby, najmladší z útočníkov je stíhaný na slobode. Najstaršiemu hrozí trest na sedem až dvanásť rokov, u mladistvých sa trestná sadzba znižuje na polovicu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona