Košice pripravili akciu pre fanúšikov na šláger s Banskou Bystricou

NETKY.SK • 8 Január 2015, 14:54 • 2 min
Košice pripravili akciu pre fanúšikov na šláger s Banskou Bystricou

KOŠICE - Úradujúci hokejový majster a líder Tipsport extraligy HC Košice pripravil pre svojich fanúšikov mimoriadnu akciu na extraligový zápas proti momentálne druhému mužstvu tabuľky HC ´05 Banská Bystrica, ktorý sa uskutoční v Steel aréne - košickom štadióne Ladislava Trojáka v piatok 16. januára o 17.30 h.

slovakia

left justify in out

Zvýhodnený vstup pre svojich najbližších či kamarátov môžu v rámci akcie "Pozvi rodinu alebo priateľov na hokej" využiť držitelia permanentiek i ostatní diváci.

Každý držiteľ platnej celosezónnej vstupenky na základnu časť sezóny 2014/2015 má možnosť zakúpiť si dva lístky pre rodinu alebo priateľov za akciovú cenu 10 centov za kus. Pre ďalších fanúšikov HC Košice je akcia jedna vstupenka plus jedna zdarma, pri kúpe prvej dostanú automaticky druhú zadarmo. Agentúru SITA informoval PR manažér HC Košice Vojtech Petty. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona