Košice potvrdili pozíciu ligového lídra v zápase s Žilinou, vyhrali 6:3

NETKY.SK • 26 September 2016, 13:02 • 2 min
Košice potvrdili pozíciu ligového lídra v zápase s Žilinou, vyhrali 6:3

KOŠICE - Hokejistom Košíc sa zatiaľ v Tipsport lige 2016/2017 darí, keď z ôsmich duelov si pripísali až sedem víťazstiev, dva body stratili len v Nových Zámkoch a jeden v Banskej Bystrici.

slovakia

left justify in out

Pozíciu ligového lídra potvrdili oceliari v nedeľňajšom domácom súboji proti Žiline, ktorú zdolali 6:3. Pred majstrovskou Nitrou majú Košice náskok troch bodov. "Nad Žilinou sme zvíťazili aj vďaka výbornému vstupu do zápasu, podarilo sa nám streliť tri góly z troch šancí a to nám na psychike výrazne pridalo. Stále nás trochu brzdia pomerne časté vylúčenia, ktorým sa nám zatiaľ nedarí vyhýbať. Na tom budeme musieť popracovať. Verím, že keď sa nám podarí eliminovať hru v početnej nevýhode, tempo z našej strany môže byť ešte vyššie," povedal kouč osemnásobného slovenského šampióna Rostislav Čada.


Kým Košice nebodovali naplno iba v dvoch dueloch, ich nedeľňajší súper si v siedmich stretnutiach pripísal body iba dvakrát - Vo Zvolene tri a doma s Nitrou dve. "Hoci sme v Košiciach podali dobrý výkon, na domácich nepostačoval. Nebudeme si klamať, v Steel aréne musia podať nadpriemerný výkon všetci, čo sa nestalo. Už v prvej tretine nás domáci školili z efektivity, keď sme ich v úvode pustili do troch šancí a boli z toho tri góly. Naopak, my sme sa v koncovke trápili a aj keď sa nám podarilo súpera prestrieľať, stále tomu niečo chýbalo. V konečnom dôsledku tak s výsledkom spokojný byť nemôžem," zhodnotil kouč "vlkov" Milan Jančuška.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies