Košice angažovali Vašíčka s Matejkom, záujem o L. Nagya

NETKY.SK • 4 Máj 2016, 15:22 • 2 min
Košice angažovali Vašíčka s Matejkom, záujem o L. Nagya

KOŠICE - Vedenie slovenského hokejového klubu HC Košice pred novou sezónou angažovalo do svojho kádra dvojicu obrancov - Čecha Jiřího Vašíčka a Slováka Lukáša Matejku. Informuje o tom oficiálny web oceliarov.

slovakia

left justify in out

Košičanov čaká začiatok letnej prípravy na nový ročník v pondelok 9. mája, celá prebehne v domácich podmienkach. "Vedenie klubu podpísalo zmluvy na novú sezónu s Radkom Deylom, Ivanom Jankovičom, Eduardom Šedivým, Marekom Bartánusom, Petrom Bartošom, Gabrielom Spilarom, Tiborom Vargom, Petrom Boltunom a Dávidom Šoltésom," uvádza sa na webe HC Košice.


Tridsaťpäťročný pardubický rodák Jiří Vašíček hral naposledy v českom extraligovom mužstve Mountfield Hradec Králové. O deväť rokov mladší Martinčan Matejka v minulej sezóne pôsobil v materskom MHC.

 

"V tomto období sme podpísali základnú kostru mužstva, ktorá sa bude ešte do júla postupne dopĺňať. Otvorená je brankárska otázka. V jednaní sú Jirko Bicek a Adam Lapšanský. Boli by sme radi, keby sa nám podarilo angažovať Ladislava Nagya, ktorý už od nás dostal ponuku,“ prezradil generálny manažér HC Košice Juraj Bakoš.

Súčasný káder HC Košice (zdroj oficiálny web HC Košice):


obrancovia: Radek Deyl, Martin Dudáš, Ivan Jankovič, Lukáš Matejka, Branislav Pavúk, Eduard Šedivý, Jiří Vašíček
útočníci: Marek Bartánus, Peter Bartoš, Peter Boltun, Gabriel Spilar, Jakub Suja, Dávid Šoltés, Tibor Varga


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies