Košice angažovali útočníka Ivana Rachůnka

NETKY.SK • 26 November 2014, 11:31 • 2 min
Košice angažovali útočníka Ivana Rachůnka

KOŠICE - Úradujúci slovenský hokejový majster HC Košice získal českého útočníka Ivana Rachůnka. Tridsaťtriročný rodák zo Zlína tak bude pôsobiť na Slovensku rovnako ako jeho mladší brat Tomáš, ktorý hrá za Slovan Bratislava v Kontinentálnej hokejovej lige (KHL).

slovakia

left justify in out

Obaja boli mladšími súrodencami Karla Rachůnka, ktorý tragicky zahynul v septembri 2011 pri páde lietadla s hokejistami Lokomotivu Jaroslavľ.

 

Juniorský majster sveta zo sezóny 2000/2001 Ivan Rachůnek začal aktuálny súťažný ročník vo švajčiarskej NLB v tíme Red Ice Martigny, neskôr zamieril do najvyššej fínskej súťaže k nováčikovi Vaasan Sport. Predtým hral iba v Česku, okrem rodného Zlína aj za Spartu Praha. Ešte ako junior si vyskúšal aj zámorskú OHL. V drese košických "oceliarov" nastúpi I. Rachůnek v piatok na ľade Dukly Trenčín. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies