Košičanov čakajú zmeny v MHD

NETKY.SK • 14 Október 2014, 16:27 • 2 min
Košičanov čakajú zmeny v MHD

KOŠICE - Dopravný podnik mesta Košice robí od 15. októbra zmeny na linke č. 13, ktorá premáva do košickej mestskej časti Krásna, a na linke č. 31, ktorá okrem iného premáva do mestskej časti Vyšné Opátske.

slovakia

left justify in out

Ako informovala hovorkyňa DPMK Michaela Karaffová, linka 13 bude premávať dvakrát za hodinu v rannej a popoludňajšej špičke, mimo nich bude premávať jedenkrát za hodinu rovnako ako aj vo voľných dňoch. „K zmene dochádza na základe rozhodnutia dopravného podniku, ktorý tak reaguje na požiadavku obyvateľov mestskej časti Krásna,“ uviedla Karaffová.

 

K zmene dochádza aj na linke 31, ktorá obsluhuje okrem iného košickú mestskú časť Vyšné Opátske. „Podľa poznatkov o vyťaženosti jednotlivých spojov boli na túto linku nasadzované nízkopodlažné autobusy s menšou kapacitou. Od stredy budú na tejto linke v čase špičiek opäť nasadzované štandardné autobusy,“ uviedla Karaffová. Doložila, že telesne postihnuté deti, navštevujúce školu vo Vyšnom Opátskom, preváža vyhradený autobus podľa požiadavky školského zariadenia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies