Košičanka pritlačila ženu autom, počas vykladania nákupu

NETKY.SK • 7 Apríl 2016, 09:57 • 2 min
Košičanka pritlačila ženu autom, počas vykladania nákupu

KOŠICE – Ťažké zranenia utrpela žena, do ktorej v stredu (6.4.) podvečer počas vykladania nákupu do auta narazila so svojím autom 53-ročná Košičanka. K udalosti došlo na parkovisku pred jedným z obchodných centier na Moldavskej ulici v Košiciach.

slovakia

left justify in out

"Podľa doterajšieho vyšetrovania sa vodička pravdepodobne nevenovala plne vedeniu a prevádzke vozidla a nesledovala situáciu v cestnej premávke. Keďže s vozidlom parkovala na mieste s miernym klesaním, po odbrzdení pred cúvaním z miesta sa pohla smerom dopredu. Prednou časťou vozidla pritlačila 37-ročnú ženu z Medzeva o zadnú časť nárazníka jej osobného motorového vozidla," informoval dnes košický krajský policajný hovorca Alexander Szabó.

 

"Podľa predbežnej lekárskej správy žena utrpela ťažké poranenia, konkrétne zlomeniny oboch nôh s predpokladaným časom liečenia od troch do šiestich mesiacov," ozrejmil policajný hovorca s tým, že požitie alkoholických nápojov u vodičky zistené nebolo.

 

Vyšetrovateľ Policajného zboru začal v tejto súvislosti trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies