Košičania vykorčuľovali na ľad z Habalom a Sedlákom

NETKY.SK • 6 Jún 2016, 18:33 • 2 min
Košičania vykorčuľovali na ľad z Habalom a Sedlákom

KOŠICE - Hokejisti HC Košice v pondelok vykorčuľovali na ľad košickej Crow arény už aj s viacerými novými tvárami.

slovakia

left justify in out

K tímu sa už pripojil aj útočník Marek Hovorka, ktorý je spoločne s obrancami Jiřím Vašíčkom, Ondřejom Šmachom a Lukášom Matejkom a útočníkom Ondřejom Hruškom novou posilou "oceliarov." Tréner Čada mal k dispozícii aj brankára Vladislava Habala a obrancu Adama Sedláka, ktorí sú v klube na skúške.

 

Košičania začali letnú prípravu takmer pred mesiacom a tréningy "na suchu" si počas aktuálneho týždňa spestria prípravou na ľade Crow arény. Svojich zverencov už viedol hlavný tréner Rostislav Čada, ktorý po zdravotných problémoch odložil barly a vykorčuľoval na ľad. K dispozícii mal viacero nových tvárí, pričom o ďalšom zotrvaní Habala a Sedláka sa rozhodne do konca týždňa.

 

"Pamätám si otvorenie Steel arény, ale rovnako si pamätám aj búrlivú atmosféru, ktorú dokázalo vytvoriť dvojtisícové publikum na starom štadióne, kde sa naozaj ťažko proti Košiciam presadzovalo. Na pôsobenie v Košiciach sa naozaj veľmi teším," uviedol pre stránku hckosice.sk útočník Marek Hovorka, ktorý do Košíc prišiel po osemročnom pôsobení v Česku.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies