Košičania chystajú analýzu svojho zlyhania v play-off

NETKY.SK • 29 Marec 2017, 10:05 • 2 min
Košičania chystajú analýzu svojho zlyhania v play-off

KOŠICE - Nečakaná rozlúčka už vo štvrťfinále play-off Tipsport ligy po vyradení Martinom zatiaľ nepriniesla v hokejových Košiciach zmeny. K rozsiahlejšej analýze sa zatiaľ vedenie klubu nedostalo, stane sa tak v najbližších dňoch.

slovakia

left justify in out

Pre Korzár to uviedol prezident HC Košice Juraj Mondík. "Viac by som v tejto chvíli nerád komentoval, máme v najbližších dňoch priestor na to, aby sme si uplynulú sezónu detailne zhodnotili, zanalyzovali a určili smer, akým sa budeme uberať," povedal Juraj Mondík.

K neúspešnej sérii 2:4 na zápasy proti Martinu Mondik uviedol: "Myslím si, že naša štvrťfinálová séria sa zlomila v druhom domácom zápase, keď sme strelili rýchly gól a asi sa uspokojili s tým, že sa to vyhrá „nejako samo“. Martin sa chytil svojej šance a dokázal vyhrať u nás 2:1. Od tejto chvíle sme boli, najmä na súperovom ľade, neefektívni, v podstate bez streleného gólu. Martin bol doma hnaný svojim publikom a cítil veľkú príležitosť. My sme sa na každý zápas po každej stránke zodpovedne pripravovali, avšak ako som už spomínal, bez gólov sa vyhrať nedá."

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies