Košičan na balkóne pestoval marihuanu, hrozí mu až desať rokov za mrežami

NETKY.SK • 27 Október 2015, 13:35 • 2 min
Košičan na balkóne pestoval marihuanu, hrozí mu až desať rokov za mrežami

KOŠICE - Košickí kriminalisti odhalili ďalšieho pestovateľa marihuany. Počas domovej prehliadky na Buzuluckej ulici v Košiciach našli u 38-ročného muža na balkóne päť zelených rastlín konope (Cannabis).

slovakia

left justify in out

"Z rastlín o celkovej hmotnosť vysušeného materiálu 112,2 g, s priemerným obsahom THC (tetrahydrokanabinol) od 1,0 % do 2,2 % by bolo možné pripraviť až 230 obvykle jednorazových dávok drogy," informoval dnes TASR košický krajský hovorca policajtov Alexander Szabó. Vyšetrovateľ muža obvinil zo zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi. V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na tri až desať rokov. Policajtom sa v Košickom kraji podarilo dolapiť v októbri aj 22-ročného dílera drog z Krásnohorského Podhradia, ktorý približne rok prechovával u seba doma marihuanu a predával ju.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies