Košičan Konečný sa môže vrátiť do zostavy po treste

NETKY.SK • 29 November 2013, 11:38 • 2 min
Košičan Konečný sa môže vrátiť do zostavy po treste

BRATISLAVA - Disciplinárna komisia Slovenského zväzu ľadového hokeja (DK SZĽH) vyhovela žiadosti útočníka HC Košice Rastislava Konečného a zmenila mu zvyšok trestu vo výške dvoch majstrovských stretnutí na podmienečný so skúšobnou dobou od 29. novembra do 28. februára 2014.

slovakia

left justify in out

Konečný si odpykal už štyri duely zo šesťzápasového trestu za faul kolenom v zápase 22. kola najvyššej slovenskej súťaže na ľade MHC Mountfield Martin. Košický útočník môže nastúpiť už na piatkový extraligový duel v Skalici.

DK SZĽH zároveň nepodmienečne zastavila činnosť na tri majstrovské stretnutia Liborovi Káčerovi z prvoligových Topoľčian, ktorý v zápase so Senicou 15. novembra dostal trest v hre. Dištanc si už hráč počas prerokovávania priestupku odpykal a na ďalší zápas už môže nastúpiť. 

Štyri majstrovské stretnutia nepodmienečne od 17. novembra nemôže hrať hokejista HK 96 Nitra Marek Rašovský za trest v hre za nešportové správanie v stretnutí II. ligy proti MHK Dubnica. DK SZĽH preklasifikovala nepodmienečný štvorzápasový dištanc Lukáša Kovácsika z HC RiverBlades Bratislava po uplynutí polovice trestu na podmienečný so skúšobnou dobou na tri mesiace od 29. novembra. Agentúru SITA informoval predseda DK SZĽH Pavol Remžík. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona