Košičan Gáll po zlomenine nosa bude vyzerať ako Batman

NETKY.SK • 7 August 2014, 07:33 • 2 min
Košičan Gáll po zlomenine nosa bude vyzerať ako Batman

KOŠICE - Netradičnú futbalovú skúsenosť zažil útočník MFK Košice Boris Gáll v stretnutí 2. kola druhej najvyššej súťaže v drese rezervného tímu, keď v Michalovciach hral viac ako hodinu so zlomeným nosom.

slovakia

left justify in out

K incidentu došlo v 15. minúte, keď išiel Gáll do hlavičkového súboja s domácim Marcosom Calerom Pérezom. "Bol som pri lopte skôr. Odhlavičkoval som ju a súper ma trafil do nosa. Pérez uvidel za zákrok žltú kartu, keďže sa mi pustila krv," opísal inkriminovaný okamih podľa webu mfkkosice.sk Gáll.

 

Útočníka Košičanov vystriedal v 79. minúte Patrik Vansa. "Mal som napuchnutý celý nos. Lekár mužstva doktor Magyar mi povedal, že by som s tým mal ísť aspoň na röntgen, aby bola istota, že je všetko v poriadku. Na pohotovosť som prišiel o jednej v noci, urobili mi röntgen a snímok hneď ukázal, že to mám celé zlomené," doplnil 20-ročný zakončovateľ. 

 

Gáll však o najbližšie víkendové stretnutie nepríde. "V utorok mi urobili odliatok tváre, aby mi vyrobili masku. V najbližšom zápase cez víkend teda nastúpim s ňou. Budem vyzerať ako Batman," vysvetlil. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies