Koscielny stráca trpezlivosť so suchotami v Arsenale

NETKY.SK • 5 Jún 2013, 12:38 • 2 min
Koscielny stráca trpezlivosť so suchotami v Arsenale

LONDÝN - Francúzsky futbalový obranca v službách anglického FC Arsenal Laurent Koscielny sa vyjadril, že by mohol v letnom prestupovom období zmeniť zamestnávateľa.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročný stopér, o ktorého služby údajne prejavil záujem nemecký víťaz uplynulého ročníka Ligy majstrov Bayern Mníchov, je podľa portálu goal.com sklamaný zo skutočnosti, že jeho tímu sa nedarí získavať trofeje. Pokiaľ Londýnčania nepreukážu dostatočné ambície bojovať o cenné poháre, nebráni sa Koscielny odchodu z klubu. "V Arsenale sa cítim dobre. Kým máme snahu konkurovať najlepším tímom, chcem tu, samozrejme, zostať," povedal Koscielny v rozhovore pre televíznu stanicu Eurosport. "Pôsobenie v klube je veľkou záťažou na psychiku. Sme pod neustálym tlakom. Ak by Arsenal nepostúpil do Ligy majstrov, bolo by to považované za katastrofu," vyjadril sa rodák z francúzskeho Tulle Koscielny.

FC Arsenal vybojoval cennú trofej naposledy v roku 2005, keď sa tešil so zisku anglického pohára FA Cup. Táto skutočnosť prispela k tomu, že klub opustili v priebehu uplynulých sezón hviezdy ako Cesc Fábregas, Samir Nasri či Robin van Persie, ktorí hľadali nové výzvy. "Musím si všímať prípadný záujem klubov. Možno by som bol ochotný vyskúšať si inú zahraničnú ligovú súťaž. Či pôjdem do Paríža Saint-Germain? Doteraz ma nekontaktovali," povedal Koscielny, ktorého cenu odhaduje špecializovaný portál transfermarkt.de na 15 miliónov eur, a dodal: "Je ťažké nevyhrávať rok čo rok. Sme profesionáli, súťaživí hráči, chceme víťaziť. Chcel by som vybojovať úspechy. Ak mi túto možnosť Arsenal nedá, poobzerám sa inde."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies