VIDEO Kosatka vystrelila tuleňa do 20-metrovej výšky ako pierko

NETKY.SK • 30 Október 2015, 18:10 • 2 min
VIDEO Kosatka vystrelila tuleňa do 20-metrovej výšky ako pierko

VICTORIA – Oceán je väčšinou pokojný a majestátny priestor, avšak dokáže byť aj poriadne nemilosrdný. Na internete sa objavilo úchvatné video kosatky, ako vyhodila tuleňa do 20-metrovej výšky ako pierko.

slovakia

left justify in out

Neuveriteľné zábery zhotovil majiteľ Roll Focus Productions Mike Walker len kúsok od pobrežia Victorie v Britskej Kolumbii. Na videu je natočená 20-ročná kosatka dravá, ktorá označenie T69C.

"Kosatky pozorujeme veľmi často, avšak toto je veľmi zriedkavé. Majiteľ Eagle Wing Brett Soberg nám povedal, že to videl kosatku urobiť asi len štvrtýkrát za 20 rokov," povedal Walker pre Huffington Post.

Expert na morských cicavcov Dr. Chris Parsons pre Earth Touch News povedal: "Keď kosatky takto vrazia do tuleňa, tak ho už moc často nezjedia. Keď to však urobia sviňuchy, tak často vypitvajú. Vrazia do nich totiž tak tvrdo, že z nich vypadnú vnútornosti, ktorých sa ani nedotknú a zjedia iba tuk a svaly."

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies