Koroner: Nie sú žiadne dôkazy, že B. B. Kinga otrávili ešte pred smrťou

NETKY.SK • 14 Júl 2015, 07:10 • 2 min
Koroner: Nie sú žiadne dôkazy, že B. B. Kinga otrávili ešte pred smrťou

LAS VEGAS - Pitva tela B. B. Kinga nepriniesla žiadny dôkaz, že bluesovú legendu otrávili ešte predtým, než zomrela v máji prirodzenou smrťou. Uviedla to v pondelok agentúra AP s odvolaním sa na koronera v Las Vegas.

slovakia

left justify in out

Koroner z Clark County John Fudenberg ďalej povedal, že pitva uskutočnená 24. mája, o ktorú požiadali dve z 11 detí hudobníka, ukázala, že príčinou jeho smrti bola Alzheimerova choroba v kombinácii s inými faktormi, ako boli ischemická choroba srdca, zlyhanie srdca a cukrovka 2. typu.

 

Hudobníkove dcéry Karen Williamsová a Patty Kingová prostredníctvom svojho právneho zástupcu obvinili koncom mája Kingovu obchodnú manažérku LaVerne Toneyovú a jeho osobného asistenta Myrona Johnsona, že ich otca otrávili.

 

Toneyová je vymenovaná za správkyňu pozostalosti, ktorá môže mať hodnotu desiatok miliónov dolárov.

Právny zástupca Kingovej pozostalosti Brent Bryson tieto tvrdenia označil za absurdné.

 

Verdikt koronera oficiálne ukončil vyšetrovanie smrti B. B. Kinga. Ten zomrel 14. mája doma v Las Vegas vo veku 89 rokov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies