Koronavírus zasiahol Vancouver, štyri odložené zápasy budú musieť Canucks absolvovať neskôr

NETKY.SK • 3 Apríl 2021, 13:42 • 2 min
Koronavírus zasiahol Vancouver, štyri odložené zápasy budú musieť Canucks absolvovať neskôr

Klub zámorskej hokejovej NHL Vancouver Canucks premohol koronavírus. Tím hráčov prezývaný "kosatky" bude musieť oddychovať minimálne do 6. apríla.

slovakia

left justify in out

Klub Vancouver Canucks nehral už v stredu proti Calgary a vedenie súťaže odložilo aj jeho súboj proti Edmontonu a dve stretnutia proti Winnipegu. Ak sa situácia vo Vancouveri zlepší, klub by mohol 8. apríla nastúpiť proti Calgary. Náhradné termíny odložených duelov zatiaľ nie sú zverejnené. V kanadskej Severnej divízii nedávno vynechali štyri stretnutia aj hokejisti Montrealu.

 

img


Na "COVID" zozname figuruje už sedem hráčov A-mužstva a jeden člen realizačného tímu Canucks. K útočníkovi Adamovi Gaudettemu a obrancovi Travisokvi Hamonicovi sa pridali už aj beci Alexander Edler s Quinnom Hughesom, útočníci Zack MacEwen s Antoinem Rousselom a brankár Braden Holtby. Identita nakazeného kouča nie je známa. V celej NHL od začiatku základnej časti aktuálnej sezóny museli odložiť už 50 stretnutí, kvôli koronavírusu 45 a ďalších 5 kvôli počasiu. Pôvodný plán hovoril o konci základnej časti 8. mája, po novom je to už 11. máj.

 

Prečítajte si tiež: Slováci sa vo včerajších zápasov v NHL neobjavili, Andrew Copp skóroval štyrikrát



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona