Koronavírus už aj v Juventuse Turín

NETKY.SK • 12 Marec 2020, 07:38 • 2 min
Koronavírus už aj v Juventuse Turín

MILÁNO - Obranca Juventusu Turín Daniele Rugani mal pozitívny test na nový koronavírus. Oznámilo to vedenie úradujúceho talianskeho majstra v stredu večer vo vyhlásení na sociálnych sieťach.

slovakia

left justify in out

Rugani je oficiálne prvý hráč z najvyššej futbalovej súťaže v krajine, ktorá je v Európe najviac postihnutá novou formou koronavírusu.


Nevykazuje známky ochorenia
Dvadsaťpäťročný futbalista zatiaľ nevykazuje žiadne znaky ochorenia, jeho zamestnávateľ však robí potrebné opatrenia na zabezpečenie karantény.

 

V tejto súvislosti sa javí ako nepravdepodobné odohrať budúci týždeň odvetný zápas osemfinále LM medzi Juventusom a Olympique Lyon.

 

 

V pohotovosti sú aj funkcionári a hráči Interu Miláno, kde hráva slovenský reprezentant Milan Škriniar. Práve Milánčania boli uplynulú nedeľu súpermi hráčov Juventusu v 26. kole Serie A (prehrali 0:2), a preto klub zvažuje prerušenie tréningov a zavedenie karantény pre hráčov aj realizačný tím.

 

Rugani v tejto sezóne odohral za Juventus iba sedem zápasov. V spomenutom domácom súboji proti Interu Miláno bol iba medzi hráčmi, ktorí nemohli zasiahnuť do zápasu a nebol ani na štadióne v Turíne. Zápas sa hral bez divákov na základe vtedy platného nariadenia talianskej vlády o koronavíruse.

Zatiaľ čo v Juventuse prepukol prvý prípad koronavírusu, najväčšia klubová hviezda Cristiano Ronaldo bola v tom čase doma v Portugalsku na návšteve u chorej matky. Tú postihla minulý týždeň mozgová príhoda.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Cristiano Ronaldo (@cristiano),

 

Portugalský útočník zatiaľ podľa vyhlásenia Juventusu zostáva v Portugalska a bude čakať na ďalší vývoj udalostí.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona