Koronakríza zasiahla aj médiá, ktoré prosia čitateľov o pomoc

NETKY.SK • 1 Apríl 2020, 14:59 • 2 min
Koronakríza zasiahla aj médiá, ktoré prosia čitateľov o pomoc

Koronavírus už teraz spôsobuje nemalé ekonomické problémy, ktoré majú dopad na životy väčšiny Slovákov. Do problémov sa dostali aj médiá, ktoré momentálne melú z posledného.

slovakia

left justify in out

Kríza zasiahla viaceré slovenské médiá a dotkla sa aj nášho portálu. Vďaka tomu, že mnohé firmy zaujali tzv. „úsporný režim“ a prestali míňať na reklamu, sme sa museli prispôsobiť. Bohužiaľ aj naši zamestnanci, podobne ako zamestnanci portálu Aktuality, Trend či SITA, majú z dôvodu nižších ziskov znížený plat o -30%. Toto nariadenie platí od marca pre všetkých redaktorov a platiť bude až do odvolania. Vedenie bolo tiež nútené prepustiť niekoľko zamestnancov.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Petsoftmedia s.r.o. (@petsoftmedia),

 

Tvoríme pre vás obsah už 11 rokov

Portál Netky.sk funguje od roku 2009. To znamená, že už 11 rokov poskytujeme našim čitateľom najaktuálnejšie správy z domova, zahraničia, športu ale taktiež aj zaujímavosti či články o zdraví, bývaní a iných lifestylových témach. Aktívne sa venujeme aj točeniu reportáží, najmä z oblasti politiky, ale aj športu a šoubiznisu. Počas nášho fungovania sme dokázali prekonať všetky prekážky, no momentálne prosíme o vašu pomoc.

 

Kríza, ktorú priniesol koronavírus, nás silno zasiahla. Preto ak čítate náš portál a páči sa vám naša práca (či už články, reportáže alebo obsah na našich sociálnych sieťach) podporte nás prosím akoukoľvek sumou. V tých najťažších časoch si musíme pomáhať a následne spolu osláviť ich zvládnutie. Veríme, že situácia vo svete sa čoskoro znormalizujeme a my budeme môcť znovu plnohodnotne fungovať.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Netky.sk (@netky.sk),

 

Vopred ďakujeme každému, kto zašle hoci len niekoľko centov na náš účet SK30 7500 0000 0040 2698 9329 Pomôžete tak ľudom, ktorí už roky pracujú pre vás, našich čitateľov, a to aj napriek nižšiemu platu či predĺženému pracovnému času.

 

img

Časť tímu Netky.sk



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Gabriela Nagyova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies