Korkut zatrhol Hannoverčanom Oktoberfest

NETKY.SK • 2 Október 2014, 11:48 • 2 min
Korkut zatrhol Hannoverčanom Oktoberfest

HANNOVER - Tayfun Korkut vládne nad futbalistami Hannoveru 96 pevnou trénerskou rukou. Prvý turecký kouč v dejinách nemeckej bundesligy vyžaduje dôslednú disciplínu a nešportové kratochvíle mu nie sú po chuti.

slovakia

left justify in out

So svojimi zverencami sa v sobotu predstaví na ihrisku úradujúceho majstra Bayernu Mníchov, ale Hannoverčania môžu zabudnúť na návštevu pivného festivalu Oktoberfest, ktorý práve cez víkend vyvrcholí v tomto bavorskom meste. "Oslavuje sa, keď je čo oslavovať. Jeden zápas na to nestačí," uviedol podľa SID 40-ročný kouč, ktorý patril do slávnej generácie tureckých reprezentantov spoločne s Hakanom Sükürom, Rüstüm Recberom, Ümitom Davalom, Alpayom Özalanom či Okanom Burukom.

 

Hannover nazbieral v šiestich stretnutiach I. bundesligy 2014/2015 dosiaľ 10 bodov a patrí mu 6. priečka. "Dáva nám to určitú stabilitu. Do Mníchova nepôjdeme predať kožu lacno, ale naša obrana musí fungovať ako hodinky. Ak chcete v Mníchove niečo uhrať, súperovi nesmiete nič dovoliť," dodal rodák zo Stuttgartu, ktorý v Hannoveri nahradil Mirka Slomku a podpísal kontrakt do 30. júna 2016. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona