Korekcia Tronu? Tak skoro s ňou nepočítajte...

NETKY.SK • 3 Máj 2018, 13:15 • 2 min
Korekcia Tronu? Tak skoro s ňou nepočítajte...

SAN FRANCISCO – Pôvodne som dnes chcel písať o inej téme, ale nakoniec som sa rozhodol pre trochu osobnejší článok. Od včerajšieho dňa som narazil na niekoľko článkov, videí na YouTube a komentárov na sociálnych sieťach, kde všetci diskutovali o prichádzajúcej korekcii kryptomeny Tron (TRX).

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Je Tron na začiatku veľkej korekcie? Pravdepodobne nie!

 

Vývoj cien TRX by mohol skôr pulzovať a tvoriť nárazové vlny až do konca mája a možno ešte aj neskôr. Je tu totiž množstvo faktorov, ktoré to podporujú.

 

V prvom rade príde v nasledujúcich týždňoch veľa dobrých správ, čo prispieva k rastúcemu cenovému trendu. Napríklad správy o zalistovaní Tronu na PayFair, čo je decentralizovaná peer-to-peer burza, kde bude možné obchodovať TRX voči fiatovým menám. Takéto udalosti zvyšujú celkový objem obchodov zalistovanej kryptomeny. Existuje totiž veľa ľudí, ktorí už počuli o pripravovanom spustení hlavnej siete MainNet, ale nemajú prístup k burzám, na ktorých sa Tron obchoduje. Služba PayFair im ponúka veľmi pohodlný spôsob ako nakúpiť Tron v ich lokálnej mene.

 

 

 

Podobná správa vyjde v médiách aj zajtra, keď Tron zalistuje burza CoinTiger. To zaručuje prístup k tejto kryptomene pre ďalších potenciálnych investorov, čo by mohlo zvyšovať ceny až po hlavné spustenie siete MainNet.

 

Ďalším faktorom, ktorý bude podporovať cenu Tronu počas tohto mesiaca, je vysvetlenie postupu migrácie do siete Mainnet na oficiálnej webovej stránke. Existuje mnoho investorov, ktorí boli v súčasnosti skeptický voči investícii do Tronu, pretože mali obavy, že by mohli prísť o svoje TRX po migrácii na MainNet.

 

img

 

Tím Tron veľmi prezieravo eliminoval tieto obavy, keď poskytol jasný návod, čo by mal každý držiteľ kryptomeny Tron pred migráciou urobiť. Migrácia tokenov z platformy ERC20 na MainNet bude prebiehať od 21.júna do 25.júna. Keď máte svoje TRX tokeny uložené na burze, tak nemusíte robiť nič. Keď ich však máte v nejakej cold peňaženke, tak si ich musíte vložiť na burzu pred 24.júnom, aby ste predišli stratám. Keby ste predsa len nepostrehli oznámenie, alebo ho objavili až po 25.júni, tak si ich môžete vymeniť priamo na oficiálnej stránke. Keďže tieto obavy boli rozptýlené, tak by sme mohli vidieť ďalší nárast investícií do TRX pred blížiacim sa spustením hlavnej siete, čo opäť zvýši jeho cenu.

 

img

 

Okrem toho, pripravovaný MainNet bude transformovať inteligentné zmluvy takým spôsobom, že zatieni aj sieť Ethereum. Jednou z oblastí, na ktoré sa tím Tronu sústredí, je bezpečnosť. Práve v tejto oblasti mal Ethereum v minulosti určité problémy. Blockchain Tronu bude mať jednu z najvyšších transakčných rýchlostí spomedzi Dapps blockchainov. Táto inherentná sila hlavnej siete Tronu bude aj naďalej podporovať rast ceny TRX ešte aj nejakú dobu aj po spustení MainNetu.

 

V neposlednom rade je tu tvorca Tronu Justin Sun, ktorý je veľmi známou osobou vo svete kryptomien. Jeho pozitívne tweety budú naďalej zvyšovať hodnotu Tronu, keď sa spustí hlavná sieť. Na webovej stránke a rovnako aj na jeho Twitteri už beží odpočítavanie do spustenia siete. To má veľký psychologický dopad, keďže vzrušenie ľudí pred spustením MainNetu narastá, čo môže zvyšovať cenu Tronu dlhodobo.

 

 

 

Keď teda zoberiem do úvahy všetky tieto fakty, tak Tron má potenciál dosiahnuť hodnotu minimálne 0,15 USD, než príde k nejakej technickej korekcii. Do konca roku 2018 však môže cena Tronu dosiahnuť až 0,50 USD. Myslím si, že Tron bude patriť medzi tie kryptomeny, ktoré v tomto roku zaznamenajú najväčší rast. Niektorí odborníci veria, že sa Tron dostane až na jeden dolár a nie je to vylúčené. Všetko bude závisieť od nárastu počtu Dapps na sieti MainNet.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Tomáš Tóth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies