Kórejských reprezentantov by mal viesť zahraničný tréner

NETKY.SK • 31 Júl 2014, 11:33 • 2 min
Kórejských reprezentantov by mal viesť zahraničný tréner

SOUL - Vedenie futbalového zväzu Kórejskej republiky (KFA) naďalej hľadá trénera pre národný tím, pričom výber zúžilo na troch zahraničných kandidátov. Vo štvrtok to oznámil šéf technickej komisie.

slovakia

left justify in out

Lee Yong-soo novinárom povedal, že v hre bolo viacero adeptov, pričom uvažovali o 17 miestnych a 30 zahraničných tréneroch. Predchádzajúci kormidelník Hong Myung-bo rezignoval na svoj post po nevydarenom svetovom šampionáte v Brazílii, kde tím so ziskom jedného bodu obsadil poslednú priečku v H-skupine.
      

"Priniesli sme zoznam kandidátov a z neho sme vyselektovali troch, ktorí dostali prednosť," cituje agentúra Reuters Leeho. "Všetci traja sú zahraniční tréneri. Jeden domáci kandidát splnil požiadavky, ale po prerokovaní technického výboru sme sa ho rozhodli nateraz vylúčiť zo zoznamu. KFA začne kontaktovať troch zahraničných trénerov na budúci týždeň. Zatiaľ nebudeme zverejňovať ich mená."  



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies