Korben Dallas sa tešia z vypredaného koncertu v MMC

NETKY.SK • 27 Október 2014, 13:43 • 2 min
Korben Dallas sa tešia z vypredaného koncertu v MMC

BRATISLAVA - Slovenská kapela Korben Dallas sa raduje z vypredaného koncertu, ktorý sa bude konať 29. októbra v bratislavskom Majestic Music Clube (MMC).

slovakia

left justify in out

Hudobníci počas večera uvedú do života album Banská Bystrica. V rámci podujatia vystúpi aj česká formácia Zrní, ktorá zas pokrstí najnovší počin Následuj kojota. "Z vypredaného MMC sa veľmi tešíme. Bolo to po prvý raz, čo sme sa rozhodli dať náš bratislavský koncert do takéhoto veľkého priestoru. Zo začiatku sme si preto neboli istí, či spolu so Zrní túto sálu naplníme. O to viac sme radi veľkému záujmu fanúšikov," uviedol spevák a gitarista Korben Dallas Juraj Benetin.

 

Formácie sa následne predstavia v Žiline, Košiciach a Prešove. "Na východ chodíme hrať veľmi radi. Prešov má neuveriteľnú atmosféru," povedal bubeník Korben Dallas Ozo Guttler. V Košiciach sa ku kapele pripojí aj občasný spoluhráč Ľubo Petruška, známy najmä z formácie Chiki liki tu-a. "Aj v Košiciach vždy bývajú skvelé koncerty. Budeme hrať v kompletnej zostave s Ľubom Petruškom, takže sa tešíme o to viac," dodal basgitarista Lukáš Fila. 

 

Bratislavská kapela Korben Dallas vznikla v roku 2010. Ich prvý album Pekné cesty (2011), ktorý vznikol ako záznam koncertu, nominovali na Radio_Head Award v kategórii Album roka - cena kritikov. Trio si počas tohtoročného udeľovania Radio_Head Awards prevzalo tri sošky a to v kategóriách - Koncertná kapela/interpret roka, Album roka (Karnevalová vrana) a Singel roka (Otec). 


Termíny koncertov kapely Korben Dallas: 
29. októbra - Bratislava, Majestic Music Club (spolu s kapelou Zrní) 
30. októbra - Žilina, Rock 'n' Rolla bar & grill (spolu s kapelou Zrní) 
31. októbra - Košice, Kasárne/Kulturpark (spolu s kapelou Zrní) 
1. novembra - Prešov, PKO Čierny orol (spolu s kapelou Zrní) 
8. novembra - Banská Bystrica, CNK Záhrada 
12. novembra - Brno, Fléda 
14. novembra - Nitra, Music a Cafe 
6. decembra - Martin, Lounge 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies