Korben Dallas a Fallgrapp sa predstavia na spoločnom koncerte

NETKY.SK • 19 November 2014, 14:33 • 2 min
Korben Dallas a Fallgrapp sa predstavia na spoločnom koncerte

BRATISLAVA - Slovenská kapela Korben Dallas sa rozhodla pridať jeden koncert k ich aktuálnemu turné k novému albumu Banská Bystrica (2014). Vystúpenie sa uskutoční 9. decembra v bratislavskom Ateliéri Babylon, pričom ako špeciálny hosť sa na ňom predstaví skupina Fallgrapp.

slovakia

left justify in out

“Z veľkého záujmu o turné máme radosť. Najmä spoločné koncerty so Zrní sme dali do väčších priestorov, než v akých sme hrávali doteraz. Neboli sme si preto veľmi istí, ako na to naši fanúšikovia zareagujú, a o to viac nás teší ich veľký záujem. Koncert s Fallgrapp bude tiež výnimočný. Je to mladá kapela, ktorá sa nám páči, a myslím si, že táto netradičná kombinácia dvoch žánrov by mohla veľmi dobre fungovať aj naživo," uviedol spevák Korben Dallas Juraj Benetin. Pre Fallgrapp, ktorí sa ako predkapela predstavili napríklad na bratislavskom koncerte Bonoba, bude vystúpenie s Korben Dallas jediným jesenným koncertom v Bratislave. “Na koncert v Ateliéri Babylon sa už tešíme, lebo si po dlhšej dobe zas zahráme na väčšom pódiu s kvalitným zvukom. Zvedaví sme aj na to, ako nás príjmu fanúšikovia Korben Dallas, keďže je to trochu iný štýl muziky. Verím však, že to bude pre všetkých zúčastnených veľmi príjemný večer," vyhlásil frontman Juraj “Jureš” Líška. Vstupenky na koncert sú v predaji na webstránke www.predpredaj.sk za 12 eur, lístky na sedenie stoja 15 eur. 

 

Bratislavská kapela Korben Dallas vznikla v roku 2010. Ich prvý album Pekné cesty (2011), ktorý vznikol ako záznam koncertu, nominovali na Radio_Head Award v kategórii Album roka - cena kritikov. Trio si počas tohtoročného udeľovania Radio_Head Awards prevzalo tri sošky a to v kategóriách - Koncertná kapela/interpret roka, Album roka (Karnevalová vrana) a Singel roka (Otec). Tento rok vydali spomínaný druhý album Banská Bystrica. Fallgrapp je projekt muzikanta Juraja "Jureša" Líšku, pričom formácia vystupuje momentálne v osemčlennom zložení. Na koncertoch spájajú elektroniku s husľovým triom, vokálmi, bicími a gitarou. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona