Kopúnek v Brne končí

NETKY.SK • 13 Máj 2015, 12:11 • 2 min
Kopúnek v Brne končí

BRNO - Cesty slovenského futbalistu Kamila Kopúnka a českého tímu FC Zbrojovka Brno sa rozchádzajú. Informuje o tom oficiálna internetová stránka klubu, ktorému patrí tri kolá pred koncom najvyššej súťaže 10. miesto s 33 bodmi.

slovakia

left justify in out

"Kopúnek nebude pokračovať v našom klube. Kamila sme angažovali ako riešenie v prípade pokračujúcich zdravotných problémov Pavla Zavadila," uviedol na klubovom webe pri prvotných vyjadreniach o zmenách v kádri na nastávajúcu sezónu 2015/2016 športový riaditeľ Zbrojovky Zdeňek Kudela.


Onedlho 31-ročný slovenský defenzívny stredopoliar (nar. 18. mája 1984) a rodák z Trnavy po ukončení angažmánu v maďarskom mužstve Haladás Szombathely prišiel v marci do Brna a s účastníkom Synot ligy sa dohodol na hosťovaní do konca sezóny 2014/2015. Účastník MS 2010 v JAR, na ktorých strelil pamätný víťazný gól pri triumfe SR nad Talianskom (3:2), pôsobil na klubovej úrovni aj v Spartaku Trnava, Slovane Bratislava, ďalej v ruskom Saturne Moskovská oblasť, talianskom Bari i azerbajdžanskom mužstve Ravan Baku. V najcennejšom drese nastúpil v 17 stretnutiach a dva razy skóroval.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies