Kopúnek: Mám niekoľko ponúk, všetko ukážu najbližšie dni

NETKY.SK • 28 August 2013, 15:37 • 2 min
Kopúnek: Mám niekoľko ponúk, všetko ukážu najbližšie dni

BRATISLAVA - Bývalý slovenský futbalový reprezentant Kamil Kopúnek, ktorý ukončil svoje pôsobenie v bratislavskom klube ŠK Slovan a hľadá si nový angažmán, dostal niekoľko ponúk na pokračovanie kariéry. Dvadsaťdeväťročný defenzívny stredopoliar to uviedol v rozhovore pre portál profutbal.sk.

slovakia

left justify in out

"Mám rôzne alternatívy, ale nechcem o nich veľmi rozprávať. Zastávam názor, že čo nie je podpísané, to nie je definitívne," povedal Kopúnek a pokračoval: "Nerád by som hovoril o tom, že mám na stole ponuku z toho, toho a toho klubu, ako to robí veľa hráčov a nakoniec nemajú nič. Všetko ukážu najbližšie dni. Momentálne som v trochu komplikovanej situácii. V podstate som sa vykúpil a stále som vo fáze hľadania nového klubu."

Strelec víťazného gólu Slovenska do siete Talianska na futbalových majstrovstvách sveta 2010 v Juhoafrickej republike Kopúnek by sa rád presadil mimo vlasti. "Uprednostňujem zahraničie. Keď bude niečo aktuálne, tak sa to futbalová verejnosť určite dozvie. Momentálne niečo mám, ale nie je to podpísané, takže o tom nechcem rozprávať," uviedol Kopúnek, ktorý poprel informácie o možnom návrate do Spartaka Trnava: "S pánom majiteľom sme sa o niečom takom vôbec nerozprávali. Ani sme sa nekontaktovali."

O Kopúnka mali v minulých týždňoch záujem viaceré kluby, spomínal sa interes Partizanu Belehrad, kazašského Kajratu Almaty, maďarského ETO Györ či španielskeho UD Las Palmas. Bývalý slovenský reprezentant okrem Trnavy a Slovana hrával aj za Saturn Moskovská oblasť a Bari.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies