Kopičár opustil Žilinu, prestup do Slovana považuje za krok vpred

NETKY.SK • 11 Február 2016, 13:20 • 2 min
Kopičár opustil Žilinu, prestup do Slovana považuje za krok vpred

BRATISLAVA - Po päťročnom účinkovaní v MŠK Žilina, kde sa však nedohodol na ďalšej spolupráci, prestúpil Adrián Kopičár v zimnom transferovom období do ďalšieho slovenského fortunaligového tímu ŠK Slovan Bratislava.

slovakia

left justify in out

"Všetko sa to zomlelo dosť rýchlo. Vedenie klubu i tréner Nikodimos Papavasiliou o mňa prejavili veľký záujem, sadli sme si k tejto veci a nebolo čo riešiť. Som veľmi rád, že môžem byť v Slovane, veď je to na Slovensku najúspešnejší klub. Je to pre mňa veľká výzva," vyjadril sa v rozhovore na klubovom webe "belasých“ talentovaný 19-ročný mládežnícky reprezentant a na margo svojich ambícii v bratislavskom mužstve poznamenal: "Som mladý hráč a potrebujem sa zlepšovať. Dnes je však v Európe trend dávať priestor aj mladým futbalistom, pokiaľ trénerovi ukážu, že na to majú. Presne to je môj cieľ. Snažiť sa hrať čo najlepšie, naberať skúsenosti a presvedčiť trénera o tom, že môžem byť súčasťou prvého mužstva. Prestup zo Žiliny do Slovana jednoznačne považujem za krok vpred."


Rodák z Kysúc, ktorý začínal s futbalom v Turzovke, pôsobil aj v Čadci a v roku 2011 odišiel do MŠK Žilina, sa v kabíne Slovana Bratislava ocitol s hráčmi kalibru účastníkov majstrovstiev sveta 2010 v JAR Róberta Vitteka či Jána Muchu.

 

"Sú to skúsení hráči, od ktorých sa môžem nesmierne veľa naučiť a presne to aj chcem urobiť. Som veľmi šťastný za takúto príležitosť. Sú to veľké osobnosti na ihrisku i mimo neho,“ vyjadril sa Kopičár, ktorého ešte čaká pol roka na strednej škole v Žiline a maturita, potom by chcel chodiť na vysokú školu v Bratislave. "Rád by som sa dostal na Fakultu telesnej výchovy a športu a pokračoval v štúdiu popri futbale," dodal talentovaný futbalista, ktorý je v súčasnosti s ŠK Slovan na hernom sústredení v Turecku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies