Kopecký už trénoval s Třincom, zo zázemia je nadšený

NETKY.SK • 27 Október 2015, 12:19 • 2 min
Kopecký už trénoval s Třincom, zo zázemia je nadšený

TŘINEC - Slovenský hokejista Tomáš Kopecký absolvoval v pondelok prvý tréning s českým extraligistom HC Oceláři Třinec. Tridsaťtriročný útočník by mal v jeho drese debutovať v piatok proti Brnu.

slovakia

left justify in out

Dvojnásobný držiteľ Stanleyho pohára mal po prvom tréningu dobrý dojem. "Všetko tu funguje, som milo prekvapený. Aréna a zázemie sú na vysokej úrovni. Takýto hráčsky komfort nemá ani väčšina klubov v NHL," povedal Kopecký v rozhovore pre web hokej.cz. Podľa jeho slov nejde úplne do neznáma, z hráčskeho kádra sa pozná s útočníkom Vladimírom Draveckým, obrancom Rostislavom Kleslom či brankárom Petrom Hamerlíkom.

 

Kopecký hral v predchádzajúcej sezóne v NHL za klub Florida Panthers, tam sa mu však nedarilo. "Prišiel nový tréner a nesadli sme si. Problém bol hlavne v komunikácii. To sa premietlo aj do môjho času na ľade, ktorý nebol vysoký," prezradil vicemajster sveta z roku 2012.

 

Třinec zaujal Kopeckého okrem iného aj vysokými ambíciami. "Tento tím mal vždy tie najvyššie ciele a to je aj moja životná filozofia. Len malí ľudia majú malé ciele," uviedol kapitán slovenskej reprezentácie na tohtoročných MS v Ostrave.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies