Kopecký musí ísť na vyšetrenie ramena, verdikt bude až v pondelok

NETKY.SK • 26 Apríl 2013, 12:06 • 2 min
Kopecký musí ísť na vyšetrenie ramena, verdikt bude až v pondelok

BRATISLAVA - Útočník Tomáš Kopecký musí podstúpiť vyšetrenie ramena magnetickou rezonanciou a až po ňom sa uvidí, či posilní slovenskú hokejovú reprezentáciu na majstrovstvách sveta. TASR o tom v piatok informoval tréner Vladimír Vůjtek.

slovakia

left justify in out

Útočník Floridy Panthers vynechal nedeľňajší zápas proti Bostonu, no potom sa opäť zapojil do kádra tímu zámorskej NHL. Nastúpil aj v noci na piatok proti Torontu Maple Leafs (0:4). Tréner Vůjtek však nevie, či s ním môže počítať aj v Helsinkách. Istotu nemá ani v prípade Mariána Gáboríka, ktorý s Columbusom stále bojuje o postup do play off.

"Problém tohtoročnej nominácie je, že ešte ani po sobotňajšom zápase s Nórskom nebudeme vedieť, či Marián Gáborík bude alebo nebude môcť posilniť tím. Otázny je aj štart Tomáša Kopeckého, pretože má problémy s ramenom. Musí ísť na magnetickú rezonanciu a nevieme, či prejde výstupným zdravotným testom Floridy, alebo či bude musieť ísť na operáciu. Vyšetrenie by malo byť v nedeľu a my budeme asi až v pondelok vedieť, či sa k nám pripojí," uviedol hlavný kormidelník.

Zo zámoria je tak istý zatiaľ len obranca Buffala Andrej Sekera, ktorý sa pripojí k tímu priamo v Helsinkách. "V čase nominácie tak budeme mať dvoch hráčov, ako sa hovorí, vo vzduchu, čo je pre nás trošku problém," pokračoval Vůjtek, ktorý chcel konečnú nomináciu zverejniť v sobotu večer v dejisku Slovakia Cupu, po skončení  záverečného zápasu prípravnej fázy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies