Kopecký frustrovaný zo série prehier: Nepracujeme dostatočne tvrdo

NETKY.SK • 17 Február 2013, 17:47 • 2 min
Kopecký frustrovaný zo série prehier: Nepracujeme dostatočne tvrdo

V minulej sezóne NHL panteri z Floridy trhali súperov ako dravé šelmy, v tej súčasnej však pripomínajú skôr neškodné mačiatka. Hokejisti Panthers zaznamenali v noci na stredu už piatu prehru v rade a v ligovej tabuľke padli na samé dno.

slovakia

left justify in out

Niet divu, že v kabíne floridského tímu sa miešajú stavy hnevu a frustrácie. "Momentálne to nie je žiadna zábava," priznal po prehre 2:5 na ľade Tampy Bay slovenský hokejista Tomáš Kopecký. "Nebudem sa však na nikoho vyhovárať, musím začať od seba. Viem, že sa musím zlepšiť. Ako tím vieme ako máme hrať, je to len o premieňaní šancí," citovala 30-ročného útočníka oficiálna stránka zámorskej profiligy.

Panthers dali v úvodných šiestich vystúpeniach skráteného ročníka len 10 gólov, čo je spolu s Coloradom a Nashvillom najmenej v celej NHL. "Momentálne sa na naše hokejky vôbec neodrážajú puky a ani si to nezaslúžime, lebo nedrieme dostatočne tvrdo. Musíme to v tejto chvíli zmeniť," tvrdí Kopecký.

Tréner Kevin Dineen vníma frustráciu svojich hráčov: "Musíme sa z tejto situácie dostať a začať fungovať ako partia. V našej hre sa chvíľami zjavujú pozitívne záblesky, no ako tím nehráme dostatočne dobre. Štatistiky vo výsledkovej listine zodpovedajú naším výkonom na ľade."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies