Kontroverzný Poyet novým trénerom Sunderlandu

NETKY.SK • 8 Október 2013, 10:17 • 2 min
Kontroverzný Poyet novým trénerom Sunderlandu

SUNDERLAND - Gus Poyet sa stal novým trénerom anglického futbalového klubu AFC Sunderland. Štyridsaťpäťročný Uruguajčan podpísal kontrakt na dva roky a nahradil vo funkcii Taliana Paola Di Cania.

slovakia

left justify in out

"Vykonali sme analýzu širokého spektra kandidátov a veríme, že Poyetove výsledky, skúsenosti, prístup a vášeň ho spravia tým správnym mužom, ktorý nás vytiahne opäť na povrch," povedal prezident Sunderlandu Ellis Short.

Poyet bol donedávna bez práce, v júni ho prepustili z pozície kouča druholigového Brightonu, kde pôsobí aj slovenský gólman Peter Brezovan. Ako hráč strávil sedem rokov (1990 - 1997) v španielskom tíme Real Zaragoza, potom hrával aj za londýnsku Chelsea (1997 - 2001), aktívnu činnosť ukončil v Tottenhame (2001 - 2004). V roku 2006 sa stal asistentom trénera Dennisa Wisa vo Swindone. O rok nato ho najal Tottenham, aby pracoval pod hlavným kormidelníkom Juandem Ramosom. 

Sunderland je momentálne na dne tabuľky Premier League, zo siedmich zápasov získal jeden bod za remízu v Southamptone (1:1) a má skóre 5:16. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies