Kontroverzný Pete Doherty vystúpi v Bratislave hneď dvakrát

NETKY.SK • 20 Máj 2013, 14:55 • 2 min
Kontroverzný Pete Doherty vystúpi v Bratislave hneď dvakrát

BRATISLAVA - Britský muzikant Pete Doherty, ktorý odohrá v utorok 25. júna koncert v bratislavskom KC Dunaj, pre veľký záujem pridal ďalšie vystúpenie. Keďže sa lístky na prvý koncert vypredali už za dva dni, vystúpi aj v pondelok 24. júna.

slovakia

left justify in out

"Slovenskí fanúšikovia sa môžu tešiť na intímnu šou, na ktorej zahrám staré, rovnako aj nové piesne," uviedol Doherty. Potvrdil tak, že v Bratislave zaznejú novinky z pripravovaného albumu, ktorý vydá spolu s formáciou Babyshambles. "Zdá sa mi ľahšie hrať na veľkom pódiu, ale v Bratislave som nikdy nebol a dúfam, že intímne prostredie bude vyhovovať mne aj publiku," priblížil. Exkluzívne koncerty odohrá len v sprievode gitary a huslí. "Som pripravený na všetko, ale človek nikdy nevie, takže tá neistota ma bude udržiavať pripraveného a verím, že nám to pripraví skvelý večer plný rock'n'rollu," dodal spevák, ktorého bude sprevádzať akustický muzikant Alan Wass z Londýna. Vstupenky na vystúpenie, ktorého začiatok je naplánovaný na 21:00, sa už predávajú po 25 eur prostredníctvom webstránky kcdunaj.interticket.sk.

Tridsaťštyriročný hudobník, spisovateľ, herec, básnik a maliar sa preslávil ako člen skupiny The Libertines, ktorú v roku 1997 založil spolu s Carlom Barâtom. Jeho ďalším projektom je indie kapela Babyshambles. Verejnosti je však známy aj z titulných stránok bulvárnych denníkov, na ktorých sa pravidelne objavoval vďaka vzťahu s topmodelkou Kate Moss a pre drogové škandály. 

Basgitarista Drew McConnell v januári informoval magazín New Musical Express (NME), že Doherty začal pracovať na novom albume Babyshambles. Nahrávka podľa McConnella najprv vznikala ako Dohertyho druhý sólový album, no napokon z nej bude tretia štúdiovka Babyshambles. Okrem Dohertyho a McConnella na novinke vraj pracuje aj tretí člen kapely - gitarista Mick Whitnall, ďalej klávesák Stephen Large, skladateľ John Robinson a tiež bubeník Jamie Morrison z formácií Stereophonics a Noisettes. Ten je náhradou za Adama Ficeka, ktorý kapelu opustil v roku 2010.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies