Kontroverzný Austrálčan ušiel z reštaurácie na surfe, aby sa vyhol plateniu

NETKY.SK • 10 Apríl 2017, 16:16 • 2 min
Kontroverzný Austrálčan ušiel z reštaurácie na surfe,  aby sa vyhol plateniu

BRATISLAVA - Istý Terry Peck ušiel z reštaurácie v austrálskom meste Gold Coast na more, aby sa vyhol plateniu. Tridsaťtriročný muž, ktorý sa na verejnosti pokúša presláviť ako rapper 2Peck, sa v miestnej reštaurácii Omeros Bros najedol a napil za 621 austrálskych dolárov (v prepočte približne 440 eur) a potom sa na surfe vydal na more.

slovakia

left justify in out

Dvaja príslušníci polície, ktorých naňho zavolali zamestnanci podniku, sa za ním vydali na záchranárskych vodných skútroch a následne ho zatkli. 

Peck počas svojej návštevy reštaurácie údajne zjedol dva homáre, 17 ustricových chuťoviek, malú chobotnicu a vypil niekoľko pív. Podľa Pecka bol však homár prevarený a v chuťovkách boli časti lastúr, čo mu vraj z účtu mali odpísať. Na dnešnom súdnom konaní ho obvinili z krádeže a dvojnásobného napadnutia policajta. Sudkyňa Joan White umožnila Peckovi prepustenie na kauciu, ale dala mu doživotný zákaz vstupu do reštaurácie.

 

Okrem toho nesmie počas celého súdneho konania, ktoré bude pokračovať 4. mája, bývať na inej adrese ako vo svojom dome v Labradore, predmestí spomínaného Gold Coast. Obvinený sa neskôr vyjadril, že z reštaurácie odišiel, aby pomohol priateľke pri pôrode na pláži, ale zadržali ho skôr ako sa k nej stihol dostať. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona