Kontroverzní Daňo a Vasky sú na slobode

NETKY.SK • 22 Január 2020, 15:39 • 2 min
Kontroverzní Daňo a Vasky sú na slobode

Aktivisti Martin Daňo a Rudolf Vasky súd prepustil na slobodu. V stredu o tom rozhodol Krajský súd v Bratislave. Obvinení majú probačný dohľad. Taktiež majú zakázané zverejňovať audiovizuálne diela. Informoval o tom hovorca Krajského súdu Pavol Adamčiak.

slovakia

left justify in out

Dvaja youtuberi, Martin Daňo a Rudolf Vasky skončili vo väzbe za výtržníctvo. To, čo títo dvaja výtečníci robia, je často kontroverzné.

 

"KS v Bratislave 22. januára 2020 na neverejnom zasadnutí senátu rozhodol tak, že zrušil napadnuté uznesenie Okresného súdu Bratislava I zo 16. decembra 2019 v celom rozsahu," priblížil Adamčiak pre TA3. 

 

Dvojica má probačný dohľad a obmedzenia

Krajský súd dvojici uložil "zákaz uverejňovať prostredníctvom webu, televízie, prípadne akéhokoľvek iného komunikačného prostriedku, príspevky vo forme obrazových, zvukových a obrazovo-zvukových diel, ktoré sú výsledkom vlastnej tvorby obvinených, ako aj zdržať sa osobných prejavov adresovaných verejnosti"

 

Súd zakázal tvorbu takýchto záznamov, ktoré zvykli Vasky S Daňom propagovať a zverejňovať na sociálnych sieťach. Rovnako nesmú vedome spolupracovať na tvorbe takýchto diel vytvorených inými subjektmi.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies