Kontroverzného speváka Chrisa Browna prepustili na slobodu

NETKY.SK • 2 Jún 2014, 13:53 • 2 min
Kontroverzného speváka Chrisa Browna prepustili na slobodu

BRATISLAVA - Amerického speváka Chrisa Browna dnes prepustili z väzenia v Los Angeles, kde si odpykával trest za porušenie podmienky za fyzické napadnutie speváčky a vtedajšej priateľky Rihanny z roku 2009.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťpäťročného rodáka z Virgínie odsúdili 9. mája na ročný trest odňatia slobody, sudca mu však odrátal 234 dní, ktoré Brown už predtým strávil na odvykacej liečbe, vo väzbe a tiež za dobré správanie, takže mu z trestu zostalo 131 dní. Nakoniec ho však z väzenia prepustili už po necelom mesiaci od vynesenia rozsudku. Speváka však ešte čaká súdny proces vo Washingtone v súvislosti s napadnutím istého Isaaca Adamsa Parkera, ktorému mal fyzicky ublížiť vlani v októbri. Muž tvrdí, že spevák a jeho bodyguard Christopher Hollosy mu zlomili nos. Hollosyho už v apríli uznali vinným z napadnutia. 

 

Chris Brown má na konte zatiaľ päť albumov - Chris Brown (2005), Exclusive (2007), Graffiti (2009), F.A.M.E. (2011) a Fortune (2012). K jeho najúspešnejším hitom patria skladby Run It! (feat. Juelz Santana), Kiss Kiss, With You, No Air (feat. Jordin Sparks), Look At Me Now (feat. Lil Wayne & Busta Rhymes) alebo Forever. V roku 2012 získal Grammy v kategórii Najlepší r'n'b album za nahrávku F.A.M.E.. Okrem hudby a spomínaného napadnutia Rihanny sa zviditeľnil tiež konfliktami s Drakeom či Frankom Oceanom. Brown plánuje tento rok vydať nový album s názvom X. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies