Kontroverzná rapperka Lil' Kim čaká prvé dieťa!

NETKY.SK • 13 Február 2014, 15:20 • 2 min
Kontroverzná rapperka Lil' Kim čaká prvé dieťa!

LOS ANGELES - Americká rapperka Lil' Kim čaká prvé dieťa. Tridsaťdeväťročná interpretka informáciu potvrdila v rozhovore pre americký týždenník Us Weekly.

slovakia

left justify in out

"Veľmi sa z toho teším. Nemôžem sa už dočkať, kedy budem matkou," vyhlásila a dodala, že počas tehotenstva neprestáva pracovať. Kto je otcom očakávaného potomka, však zatiaľ neprezradila.

Lil' Kim, vlastným menom Kimberly Denise Jones, pôsobí na hudobnej scéne od roku 1994. Začínala vo formácii Junior M.A.F.I.A., ktorej spoluzakladateľom bol už zosnulý rapper The Notorious B.I.G.. Formácia debutovala v roku 1995 úspešným albumom Conspiracy. Lil' Kim vydala svoj prvý sólový album s názvom Hard Core v roku 1996, po ňom nasledovali nahrávky The Notorious K.I.M. (2000), La Bella Mafia (2003) a The Naked Truth (2005). Na konte má množstvo ocenení, medzi nimi sa nachádza aj Grammy za prerábku skladby Lady Marmalade, ktorú s ňou naspievali Christina Aguilera, Mýa a Pink. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona