Kontrola UEFA na Pasienkoch sa zatiaľ neuskutočnila

NETKY.SK • 17 September 2014, 11:22 • 2 min
Kontrola UEFA na Pasienkoch sa zatiaľ neuskutočnila

BRATISLAVA - Pôvodne avizovaná kontrola zástupcov Európskej futbalovej únie (UEFA) na bratislavských Pasienkoch v súvislosti s domácimi zápasmi ŠK Slovan Bratislava v I-skupine Európskej ligy 2014/2015 sa v utorok neuskutočnila a posúva sa na neskorší termín. Informoval o tom web slovenského majstra.

slovakia

left justify in out

"V utorok sme očakávali návštevu zástupcov UEFA, tí sa však nedostavili. Zatiaľ čakáme na to, kedy nám oznámia nový termín inšpekcie. Ľudia z UEFA musia prísť osobne, nie je možné, aby zaslali iba písomné stanovisko. V najbližších dňoch budeme múdrejší," povedal technický riaditeľ "belasých" Zdeno Roman. 

Najrozsiahlejšou zmenou na štadióne prešli novovytvorené komentátorské miesta s kamerovými platformami.

 

Všetky vykonané úpravy by mali prispieť k pozitívnemu stanovisku zo strany UEFA a potvrdeniu dejiska zápasov skupinovej fázy Európskej ligy v Bratislave. "V klube všetci pracujeme s alternatívou, že domáce zápasy sa odohrajú s veľkou pravdepodobnosťou v Bratislave. Systém predaja lístkov je preto nastavený na túto alternatívu a inú si ani nechceme pripustiť. Definitíva v tejto veci však bude jasná až po návšteve zástupcov UEFA," ozrejmil situáciu generálny riaditeľ Slovana Petr Kašpar. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies