Kontír sa stal novým trénerom Šamorína

NETKY.SK • 21 Apríl 2015, 09:38 • 2 min
Kontír sa stal novým trénerom Šamorína

ŠAMORÍN - Futbalistov ŠTK Šamorín sa v druhej najvyššej slovenskej súťaži pokúsi zachrániť tréner Jozef Kontír. Vo funkcii nahradil Michala Salenku.

slovakia

left justify in out

"Naším cieľom je záchrana v druhej lige, ale v posledných zápasoch sa nám nedarí. Zmenou na poste trénera chceme dať tímu nový impulz. Verím, že Jozef Kontír nakopne naše mužstvo. Bývalému trénerovi Michalovi Salenkovi ďakujeme za odvedenú robotu v ŠTK Šamorín," uviedol na klubovom webe Peter Bláha, predseda predstavenstva ŠTK Šamorín.

 

Tridsaťpäťročný Jozef Kontír osem rokov pôsobil na pozícií asistenta trénera v bratislavskom Slovane, Petržalke a v ruskom Saturne Ramenskoje. Pracoval postupne ako asistent Weissa, Hippa, Fiebera, Tittela, Jankecha, Jarolíma, Slováka, Valoviča, Galisa, Straku a Chovanca. V Slovane bol do zimnej prestávky. Šamorín je momentálne na 4. mieste skupiny Západ v šesťčlennej nadstavbe o záchranu v II. lige. Na jeho konte je 20 bodov, posledná Dubnica ich má o štyri menej.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies