Kontír a Švantner s Weissom na gruzínskej misii

NETKY.SK • 8 Apríl 2016, 12:10 • 2 min
Kontír a Švantner s Weissom na gruzínskej misii

TBILISI - Realizačný tím okolo hlavného trénera gruzínskej futbalovej reprezentácie Vladimíra Weissa doplnili aj krajania slovenského kormidelníka Jozef Kontír a Roman Švantner, referuje piatkové vydanie denníka Šport.

slovakia

left justify in out

Tridsaťsedemročný Kontír, ktorý v Gruzínsku vykonáva funkciu Weissovho asistenta, spolupracoval s bývalým koučom slovenského národného mužstva v Artmedii Petržalka, Slovane Bratislava a aj v ruskom Saturne Moskovská oblasť. Kondičný tréner Švantner bol po Weissovom boku počas jeho nedávneho pôsobenia v kazašskom Kajrate Almaty.

Päťdesiatjedenročný Weiss zasadol na lavičku Gruzíncov 14. marca, nahradil Kachabera Cchadadzeho. Vladimír Weiss v závere marca absolvoval premiéru na lavičke gruzínskeho národného tímu, jeho zverenci remizovali v medzištátnom prípravnom stretnutí v Tbilisi s Kazachmi 1:1. V aprílovom ostatnom vydaní rebríčka krajín Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA) patrí Gruzínsku 123. priečka.

Gruzínsko sa najbližšie predstaví v medzištátnych stretnutiach v máji a júni. V piatok 27. 5. si v Rakúsku zmerajú sily so Slovákmi. O týždeň neskôr (3. júna) vyzvú Gruzínci v Bukurešti iného účastníka ME 2016 Rumunov a 7. júna budú čeliť mužstvu najvyššej španielskej súťaže Getafe.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies