Kontár so zmluvou v DAC do júna 2018

NETKY.SK • 2 September 2016, 11:44 • 2 min
Kontár so zmluvou v DAC do júna 2018

DUNAJSKÁ STREDA - Futbalista použiteľný na viacerých postoch Zoltán Kontár podpísal kontrakt s FC DAC 1904 Dunajská Streda do 30. júna 2018. Dvadsaťdvaročný miestny rodák strávil uplynulý ročník v drese iného fortunaligového tímu FK Senica, v ktorom nazbieral 23 štartov.

slovakia

left justify in out

"Iniciatíva vyšla od trénera Krisztiána Németha. Boli sme dlhšie v kontakte, ale môj príchod pribrzdilo zranenie. Preto som sa začiatkom leta pripravoval individuálne s kondičným trénerom. Keď som bol stopercentne fit, tréner mi opäť zavolal. Prišiel som sa ukázať a výsledkom bolo, že mi klub ponúkol zmluvu. Som veľmi rád, chcel by som odohrať čo najviac zápasov a pomôcť mužstvu. Noví spoluhráči ma prijali bez problémov, s väčšinou z nich som sa poznal zo vzájomných zápasov. Neviem sa dočkať chvíle, keď konečne nastúpim za DAC,“ povedal Zoltán Kontár pre oficiálny web DAC.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies