Konrád zoastáva verný Olomoucu, teší sa na zápas proti Slovanu Bratislava

NETKY.SK • 24 Júl 2018, 15:01 • 2 min
Konrád zoastáva verný Olomoucu, teší sa na zápas proti Slovanu Bratislava

OLOMOUC - Už štvrtá sezóna v rovnakom klube čaká na slovenského hokejového brankára Branislava Konráda. Tridsaťročný rodák z Nitry už od leta 2015 pôsobí v Olomouci.

slovakia

left justify in out

 V známom pôsobisku má za sebou prvý tréning na ľade, na ktorom sa poriadne potrápil. "Čakal som, že to bude horšie. Mám zatiaľ staré korčule, tak som to celkom zvládol. Ale nie je to bohviečo," prezradil v rozhovore pre oficiálny klubový web. Konrádovi celkom vyhovuje, že vonkajšie teploty zatiaľ nie sú vysoké. "Na ľade bolo celkom príjemne, horúčavy však podľa mňa ešte prídu. Asi keď budeme hrať prípravné zápasy," poznamenal s úsmevom.

V predchádzajúcej sezóne tvoril brankársku dvojicu s Martinom Falterom, teraz je ním Jan Lukáš, v ročníku 2017/2018 člen majstrovského banskobystrického kádra. "Obaja budeme chytať prípravné zápasy a uvidíme, ako nám to pôjde. Do ligy sú ešte takmer dva mesiace, o poste jednotky je veľmi skoro hovoriť," myslí si Branislav Konrád. "S Janom vychádzame spolu super a myslím si, že sa celú sezónu budeme podporovať. Hlavné je, aby sa darilo tímu," pokračoval.

V minulosti Branislav Konrád strávil v Slovane Bratislava a práve "belasí" budú vo štvrtok 2. augusta prvým súperom Olomouca v príprave na nový ročník. Zápas to bude pre slovenského gólmana veľmi špecifický. "Bude to zaujímavý duel. Je to kvalitný súper a proti takým tímom je najlepšie hrať v príprave," dodal.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona