Konrád sa dobre vyspal a stiahol roletu, Olomouc valcuje

NETKY.SK • 12 Október 2015, 10:22 • 2 min
Konrád sa dobre vyspal a stiahol roletu, Olomouc valcuje

LIBEREC - Hokejový Olomouc je na nohách a celá česká extraliga akoby hore nohami. Majstrovský Litvínov je po desiatich zápasoch až dvanásty, neúspešný finalista minulého ročníka z Třinca desiaty, nemenej bohatá Sparta piata.

slovakia

left justify in out

A popri nich skromný Olomouc senzačne tretí. V nedeľu vyhral siedmy zápas po sebe a slovenský brankár Branislav Konrád sa konečne dočkal čistého konta. V Liberci uspeli "kohúti" na ľade dovtedajšieho lídra súťaže 1:0.
"Chytalo sa mi dobre, bol som v poriadnom tempe. Navyše som mal úplne čistú hlavu a dokázal som sa sústrediť výlučne na zápas. Asi som sa dobre vyspal," hovoril 28-ročný Konrád. Jeho náprotivok a krajan Ján Lašák ťažko prehĺtal prehru. "Taktika vyšla Olomoucu na jednotku. Poctivo bránili a čakali na náhodnú šancu, ktorá prišla. Mali sme asi tridsať striel na bránku a oni desať. Čo sa dá robiť, vyhrali 1:0." Nitran Konrád, ktorý prišiel do Olomouca po vydarenej sezóne v Trenčíne, má po ôsmich odchytaných zápasoch priemer iba 1,3 inkasovaného gólu, najnižší v celej súťaži. A jeho úspešnosť zásahov 93,9 percenta je tretia najlepšia v lige.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies