Konrád je veľkou oporou Olomouca, čisté konto mu zatiaľ uniká

NETKY.SK • 5 Október 2015, 12:52 • 2 min
Konrád je veľkou oporou Olomouca, čisté konto mu zatiaľ uniká

OLOMOUC - Branislav Konrád je veľkou oporou hokejistov Olomouca v úvode novej sezóny najvyššej českej súťaže. Slovenskému brankárovi patrí 3. priečka medzi gólmanmi v celej extralige s 93,7-percentnou úspešnosťou zásahov a mužstvo aj jeho zásluhou dosiahlo v nedeľu už piate víťazstvo po sebe.

slovakia

left justify in out

"Každá séria je dobrá, je to super pocit. Sme radi, že sa nám darí a sme trochu v laufe. Na druhej strane vieme, že počas sezóny prídu aj ťažšie obdobia. Je dôležité pravidelne zbierať body," citoval server hokej.cz čochvíľa 28-ročného Konráda (nar. 10. októbra 1987), ktorý prišiel do Olomouca po vydarenej sezóne v Trenčíne. "Tunajšia atmosféra je super. Chodí veľa divákov a na tomto štadióne sa všetko poriadne ozýva," prezradil nitriansky rodák.


Konrád má po šiestich odchytaných dueloch výborný priemer iba 1,5 inkasovaného gólu na jeden zápas, čisté konto mu však zatiaľ uniká. "Chlapci si zo mňa uťahujú, že nechcem platiť do kasy. O čisté konto som prišiel minútu pred koncom v Mladej Boleslavi a teraz v nedeľu proti Pardubiciam znova v závere. Body však berieme my, takže o nič nejde. Ak by sme prehrali 0:1, mrzelo by ma to, ale takto to všetci prežijeme," poznamenal po víťazstve 2:1 nad Dynamom slovenský brankár.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies