KONIEC VEĽKEJ LÁSKY Rytmus sa rozišiel s Darou: Lovestory, ktorú im závideli mnohí

NETKY.SK • 28 Marec 2018, 20:46 • 2 min
KONIEC VEĽKEJ LÁSKY Rytmus sa rozišiel s Darou: Lovestory, ktorú im závideli mnohí

BRATISLAVA - Fanúšikovia, ktorí pravidelne sledujú na sociálnych sieťach rapera Patrika Rytmusa Vrbovského, ktorý mal vzťah s Darou Rolinc si určite mohli všimnúť, že v poslednom období akosi nepridávajú zaľúbené príspevky, ktoré im mohli závidieť mnohí.

slovakia

left justify in out

Patrik Vrbovský sa niekoľko týždňov zdržiaval v Amerike, kde poctivo trénoval v boxe, ktorý si za, približne, posledné dva roky, veľmi obľúbil. Podľa dostupných informácií ho koncom roka čaká zápas s profesionálom. Dara sa zase venovala svojim pracovným aktivitám a hudbe, ktorej sa venuje odmalička. 

 

Ako Rytmus napísal v príspevku, ich vzťah bol "verejný", pretože ich sledoval veľký počet ľudí. Rytmus teda napísal úprimný popis o ich rozchode pre svojich fanúšikov na Instagrame: "V živote sú situácie, ktorým sa musí človek postaviť čelom. Ak na ňom máte razítko ako my dvaja, čelíte hromade ľudí naraz. Často aj v momentoch, ktoré chce človek riešiť za zatvorenými dverami, nie verejne, pred celým svetom. Náš život je ale verejný, a takto je to aj s naším vzťahom. Ešte skôr než o tom začnú písať novinári, chceme, aby ste to počuli od nás. Rozchádzame sa."

 

 

V zivote su situacie, ktorym sa clovek musi postavit čelom. Ak na nom mate razitko ako my dvaja, celite hromade ludi naraz. Casto aj v momentoch, ktore chce clovek riesit za zatvorenymi dverami, nie verejne, pred celym svetom. Nas zivot je ale verejny a tak to je aj s nasim vztahom. Este skor nez o tom zacnu pisat novinari, chceme aby ste to poculi od nas. Rozchadzame sa. Bohuzial, je to tak. A sme si vedomi ze to nemrzi len nas... Neuvidite nas plakat ani na seba hadzat spinu. Ziadna nieje, rozchadzame sa v mieri. A prave z dovodu, ze sme si aj nadalej extremne blizki, bolo velmi tazke si uz pred par mesiacmi priznat, ze sa nas vztah unavil a vyslovit slovo koniec. Po 7 rokoch spolocneho zivota hlasime rozchod. A obaja vas snazne prosime, odpustite si komenty v ktorych budete mat potrebu nakladat jednemu a drzat stranu druhemu. Tak ako to uz vo vztahu byva, mozeme za to obaja a je to nase slobodne a dobrovolne rozhodnutie ist od teraz vlastnou cestou....Dakujeme vam vsetkym, ktori ste nam fandili, to kvoli vam sme citili potrebu zverejnit nase osobne prehlasenie tu, na nasich sietach. @dararolins_vermi #Forever

Príspevok, ktorý zdieľa @ rytmusking,



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies