Koniec One Direction? Harry Styles si dal zaregistrovať štyri sólové skladby

NETKY.SK • 30 December 2015, 16:36 • 2 min
Koniec One Direction? Harry Styles si dal zaregistrovať štyri sólové skladby

BRATISLAVA - Anglický hudobník Harry Styles známy z chlapčenskej skupiny One Direction zaregistroval štyri sólové skladby v Americkej spoločnosti skladateľov, autorov a vydavateľov (American Society of Composers, Authors and Publishers, ASCAP, pozn. SITA), ktorá v USA zastrešuje autorské práva v oblasti hudby.

slovakia

left justify in out

Ako informuje britský denník The Telegraph, spevák si tam zaevidoval piesne s názvami Already Home, Coco, Endlessly a 5378 Miles. Okrem 21-ročného rodáka z Redditchu sa na nich autorsky podieľali aj gitarista John McDaid z formácie Snow Patrol a producent Gary Go.


Na webstránke ASCAP sa so Stylesom spája viacero skladieb, ale len pri spomínaných štyroch figuruje ako jediný interpret, čo podnietilo diskusie na sociálnych sieťach. Fanúšikovia a fanúšičky špekulujú o možnej spevákovej sólovej kariére, keďže One Direction majú v súčasnosti prestávku.

 


Harry Styles sa stal známym vďaka spomínanej formácii One Direction, ktorú s ním pôvodne tvorili Louis Tomlinson, Niall Horan, Liam Payne a Zayn Malik. Posledný menovaný však skupinu tento rok v marci opustil. Pätica sa preslávila v súťaži The X Factor, kde v roku 2010 skončila na tretej priečke. Po šou s nimi vydavateľstvo Syco Music, ktoré založil Simon Cowell, podpísalo kontrakt na dva milióny libier a One Direction sa stali fenoménom. Na konte majú zatiaľ albumy Up All Night (2011), Take Me Home (2012), Midnight Memories (2013), Four (2014) a Made in the A.M. (2015). Získali viac ako sto ocenení vrátane piatich BRIT Awards, siedmich American Music Awards, piatich Billboard Music Awards alebo štyroch World Music Awards.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies