Koniec lásky: Rakúsky podnikateľ Lugner sa čoskoro rozvedie so svojou o 58 rokov mladšou manželkou

NETKY.SK • 29 November 2016, 08:20 • 2 min
Koniec lásky: Rakúsky podnikateľ Lugner sa čoskoro rozvedie so svojou o 58 rokov mladšou manželkou

VIEDEŇ - Kontroverzný rakúsky stavebný podnikateľ Richard Lugner má rakovinu prostaty. Neúspešný prezidentský kandidát a organizátor viedenského Plesu v Opere o tom v liste informoval tlačovú agentúru APA.

slovakia

left justify in out

Lekári diagnostikovali rakovinu 84-ročnému Lugnerovi 17. októbra. Po konzultáciách so štyrmi urológmi sa napokon rozhodol akceptovať ich odporúčanie a absolvovať denne liečbu ožarovaním, ktorá by mala od 11. novembra trvať šesť týždňov, teda do Vianoc.

 

V rakúskych médiách sa už skôr množili špekulácie, že Lugnera zrejme sužuje vážne ochorenie.

 

Navyše ho po dvoch rokoch čaká rozvod s iba 26-ročnou manželkou, niekdajšou nemeckou playmate Cathy Schmitzovou. Nie je vylúčené, že rozvod prebehne urýchlene, a to už tento týždeň.

 

Lugner, ktorý pre účasť na plese vo Viedenskej štátnej opere získal množstvo hollywoodskych hviezd i hviezdičiek, sa usiluje naďalej nevynechávať žiadne spoločenské akcie, pretože sa chce podľa vlastných slov radšej rozptýliť, než myslieť na ochorenie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies