Koniec konfliktu: Chára sa stretol so Šatanom a podali si ruky!

NETKY.SK • 31 Júl 2014, 14:12 • 2 min
Koniec konfliktu: Chára sa stretol so Šatanom a podali si ruky!

BRATISLAVA – Zakopali vojnovú sekeru. Miroslav Šatan a Zdeno Chára sa od novembra 2012 konečne streli ako kamaráti. Stalo sa tak pri príležitosti utajenej premiéry filmu 38 o Pavlovi Demitrovi, na ktorú ich pozvala vdova Majka Demitrová.

slovakia

left justify in out

Premiéra sa konala v byte Majky Demitrovej v Trančíne a stretlo sa tam niekoľko našich špičových hokejistov. Okrem Šatana s Chárom prišili Ľubomír Višňovský, Michal Handzuš, Tomáš Kopecký, Marián Gáborík, Marián Hossa, Ján Pardavý a aj bývalý reprezentačný tréner František Hossa.

 

Naše hokejové hviezdy Miroslav Šatan a Zdeno Chára si na tomto stretnutí, ktoré sa konalo v stredu večer, podali ruky a údajne aj zakopali vojnovú sekeru a udobrili sa.

 

Dvojica spolu nekomunikovala a ani sa nestretla od novembra 2012, kedy v zápase KHL medzi HC Slovanom Bratislava a už neexistujúcim HC Lev Praha, Chára nevyberaným zákrokom zranil kapitána Slovana. Ten sa zo zranenia dostal až o rok.

 

 

Kvôli ich vzájomnému sporu údajne Šatan nefiguroval v nominácii Vladimíra Vůjteka na ZOH v Soči. Ale v Bielorusku už hral s kapitánskym Céčkom.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies