Koniec dohadám! Griezmann, Hernandez a Lemar podpísali kontrakty priamo v dejisku MS

NETKY.SK • 19 Jún 2018, 10:32 • 2 min
Koniec dohadám! Griezmann, Hernandez a Lemar podpísali kontrakty priamo v dejisku MS

Moskva - Francúzsky futbalový útočník Antoine Griezmann a dvaja jeho ďalší reprezentační spoluhráči podpísali v pondelok priamo v dejisku 21. MS nové zmluvy s Atleticom Madrid. Zástupcovia španielskeho klubu na čele s výkonným riaditeľom Miguelom Angelom Gilom Marino prišli za hráčmi priamo do ich tábora v meste Istra.

slovakia

left justify in out

Griezmann už minulý týždeň oznámil rozhodnutie neprestúpiť do FC Barcelona. Dvadsaťsedemročný Francúz predĺžil kontrakt do roku 2023. Vicemajster Európy z roku 2016 sa rozhodol zotrvať v Atleticu, kde od roku 2014 nastrieľal vo všetkých súťažiach 112 gólov v 209 stretnutiach a v uplynulej sezóne výrazne prispel k triumfu v Európskej lige UEFA. Vo finále do siete Olympique Marseille strelil dva góly. Obranca Lucas Hernandez sa s "Los Colchoneros" dohodol na novej dvojročnej zmluve a úplne novú podpísal aj stredopoliar Thomas Lemar, ktorý tak skompletizoval prestup z AS Monaco.

 

"Zmluvy hráči podpísali na tréningovej základni podľa pokynov francúzskej federácie a trénera Didiera Deschampsa," uviedlo Atletico v oficiálnom komuniké.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies